Szynka parzona tradycyjna z PotaśniOpis:Smak prawdziwej staropolskiej szynki olchowym dymem otulonej i starannie sparzonej. Mięso w zalewie wcześniej leżące pozwala mi oddać w Państwa ręce soczystą szlachetną szynkę o niezapomnianym smaku. Skład: Szynka wieprzowa, woda, sól peklująca Termin przydatności do spożycia: 5 dni luz 10 dni VAC |
Szynka z ziołamiOpis:Szlachetna szynka z jednolitego mięśnia wieprzowego długo leżąca w zalewie z aromatycznych przypraw, później wędzona w tradycyjnej wędzarni . Ten smak przeniesie nas do czasów naszych dziadków. Skład: Szynka wieprzowa, woda, sól peklująca Termin przydatności do spożycia: 5 dni luz 10 dni VAC |
Schab parzonyOpis:Staropolski przepis. Polędwica starannie przyrządzona, długo peklowana, wędzona dymem z drewna olchowego oraz parzona. Szlachetny doskonały smak i aromat. Skład: Schab wieprzowy, woda, sól peklująca Termin przydatności do spożycia: 5 dni luz 10 dni VAC |
Baleron parzonyOpis:Swoją soczystość zawdzięcza odpowiedniemu wędzeniu oraz parzeniu. Tradycyjna receptura, której nie może zabraknąć na biesiadnym stole i Twoim talerzu. Skład: Karkówka wieprzowa, sól peklująca, woda Termin przydatności do spożycia: 5 dni luz 10 dni VAC |
Boczek parzonyOpis:Tradycyjnie wytwarzany boczek najpierw wędzony, potem starannie parzony. Jest soczysty, delikatny i aromatyczny. Skład: Boczek wieprzowy, sól peklująca, woda Termin przydatności do spożycia: 5 dni luz 10 dni VAC |
Nasza firma należy do
Sieci Dziedzictwa Kulinarnego
Wielkopolski
Firma posiada licencję
na oznaczanie swoich wyrobów
międzynarodowym symbolem
przekreślonego kłosa
- oznaczeniem żywności bezglutenowej
Producent wyróżniony znakiem
ZŁOTNICKA PREMIUM
za najlepszy wyrób
z wieprzowiny złotnickiej