KaszankaOpis:Powrót do przeszłości i smoków z domowego świniobicia. Swój niepowtarzalny smak kaszanka zawdzięcza tradycyjnej recepturze, wątrobie krojonej ręcznie, najwyższej jakości kaszy gryczanej białej oraz naturalnym przyprawom. Doskonała na ciepło lub zimno. Skład: Podroby wieprzowe, mięso wieprzowe, krew wieprzowa, przyprawy naturalne, sól, tłuszcz i skórki wieprzowe, cebula, kasza gryczana biała Termin przydatności do spożycia: 4 dni luz 14 dni VAC |
Wątrobianka wędzonaOpis:Wątrobianka to kolejne wspomnienie smaków domowego świniobicia, bo czymże byłoby kiedyś świniobicie bez pachnącej wątrobianki zwanej też leberką? Wędzona w tradycyjnej wędzarni dymem z drewna olchowego otrzymuje swój wyjątkowy, delikatny smaki aromat. Doskonała na pajdę prawdziwego, wiejskiego chleba. Skład: Termin przydatności do spożycia: 4 dni luz 14 dni VAC |
Salceson jasnyOpis:Salceson biały to powrót do smaków z przeszłości oraz smaków z domowego świniobicia. Doskonały smak naszego salcesonu zawdzięczamy składnikom: ozorkom, sercom, nerkom, mięsu wieprzowemu oraz aromatycznym przyprawom. Salcesonu tego nie może zabraknąć na żadnej biesiadzie. Skład: Termin przydatności do spożycia: 4 dni luz 14 dni VAC |
Salceson ciemnyOpis:Salceson czarny to także wspomnienie smaków domowego świniobicia. Doskonały smak naszego salcesonu zawdzięczamy składnikom: ozorkom, sercom, nerkom, mięsu wieprzowemu, krwi wieprzowej nadającej charakterystycznej czarnej marmurkowatości oraz aromatycznym przyprawom. Tego salcesonu także nie może zabraknąć na żadnej biesiadzie. Skład: Termin przydatności do spożycia: 4 dni luz 14 dni VAC |
Nasza firma należy do
Sieci Dziedzictwa Kulinarnego
Wielkopolski
Firma posiada licencję
na oznaczanie swoich wyrobów
międzynarodowym symbolem
przekreślonego kłosa
- oznaczeniem żywności bezglutenowej
Producent wyróżniony znakiem
ZŁOTNICKA PREMIUM
za najlepszy wyrób
z wieprzowiny złotnickiej