Kiełbasa czosnkowa podsuszanaOpis:Kiełbasa wieprzowa średniorozdrobniona. Otrzymana ze specjalnie dobranego mięsa, poddanego długiemu procesowi peklowania. Wędzona tradycyjnie dymem z drewna olchowego, parzona oraz ponownie wędzona i podsuszana. Świeży, ręcznie krojony czosnek oraz naturalne przyprawy w połączeniu z dymem tradycyjnej wędzarni nadaje kiełbasie niesamowitego charakterystycznego aromatu. Skład: Mięso wieprzowe, przyprawy naturalne, czosnek świeży, sól peklująca, woda, jelito wieprzowe Termin przydatności do spożycia: 10 dni luz 21 dni VAC |
Kiełbasa jałowcowaOpis:Świeżo mielone owoce jałowca dodane w trakcie mieszania mięsa wieprzowego w połączeniu z innymi naturalnymi przyprawami oraz dymem z tradycyjnej wędzarni pozwala nam uzyskać najbardziej aromatyczną kiełbasę – KIEŁBASĘ JAŁOWCOWĄ. Skład: Mięso wieprzowe, przyprawy naturalne, sól peklująca, woda, jelito wieprzowe Termin przydatności do spożycia: 10 dni luz 21 dni VAC |
Kiełbasa z majerankiemOpis:Kiełbasa z szynkowego mięsa z dodatkiem aromatycznego tylko polskiego majeranku. Kiełbasa dwukrotnie odwiedza wędzarnię co sprawia, że jej smak pieści podniebienie. Skład: Mięso wieprzowe, przyprawy naturalne, sól peklująca, jelito wieprzowe Termin przydatności do spożycia: 10 dni luz 21 dni VAC |
Kiełbasa pieprzowaOpis:Szlachetna kiełbasa z najwyższej jakości mięsa (mięsa z szynek) oraz dodatek grubo rozdrobnionego kolorowego pieprzu w połączeniu z dymem wędzarniczym pozwala nam tworzyć kiełbasę bez której nie może się odbyć żadna zakrapiana uroczystość. Skład: Mięso wieprzowe, przyprawy naturalne, sól peklująca, woda, jelito wieprzowe Termin przydatności do spożycia: 10 dni luz 21 dni VAC |
Kiełbasa żywiecka podsuszanaOpis:Mięso z szynek wieprzowych wykorzystujemy do produkcji tej kiełbasy. Gałka muszkatołowa, świeżo mielony czarny pieprz w połączeniu ze starannością wykonania pozwala nam oddać państwu kiełbasę cieszącą się dużym powodzeniem wśród smakoszy. Skład: Mięso wieprzowe, przyprawy naturalne, sól peklująca, woda, jelito wołowe Termin przydatności do spożycia: 10 dni luz 21 dni VAC |
Nasza firma należy do
Sieci Dziedzictwa Kulinarnego
Wielkopolski
Firma posiada licencję
na oznaczanie swoich wyrobów
międzynarodowym symbolem
przekreślonego kłosa
- oznaczeniem żywności bezglutenowej
Producent wyróżniony znakiem
ZŁOTNICKA PREMIUM
za najlepszy wyrób
z wieprzowiny złotnickiej